Известие

Collapse
No announcement yet.

Ангренажен ремък за алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Та копни на твоя приятел - немеца, това по-горе с червените букви
    Като реши да взема алфа-непременно
    За сега кара само немско и само дизел.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Аз предпочитам да си купувам частите сам:
      - от сервиза ти вземат часта, и прибират 30% за тях от стойността
      - има мн магазини, от които не искам и да чувам за части, и предпочитам от проверени места
      - аз сам си купувам частите и ги нося на майстор, дор иа ме гледа лошо, мн ясно че ще ти препоръчва неговите масла и части, нали от това прави и той екстра пари.
      - за маслото труда е 5 кинта, няма да тръгна сам никога да го сменям, първо нали и тези пунктове пари трябва да изкарват, подкрепяш бизнеса един вид. Второ трябва ми канал да свалям подкартерна кора, леген, после да ходя да го дам маслото за преработка. Дано никой не изхвърля това нещо в проридата. Демек е по удачно да си го купиш и да ти го сменят.

Само читави носачи не съм намерил откъде да си купя...пробвал съм окап, феби...все боклуци излязоха. Затова и полиуретан е решението засега!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
        Те и маслата ги дават на х 20-30 000, ама после защо се чупели колите ... пропускаш годините (3), защото на 10 год. и 110 000 км май няма да е останало нищо от ремъка
        Виждал съм оригинален ремък на над 150 000

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Аз предпочитам да си купувам частите сам:
        - от сервиза ти вземат часта, и прибират 30% за тях от стойността
        - има мн магазини, от които не искам и да чувам за части, и предпочитам от проверени места
        - аз сам си купувам частите и ги нося на майстор, дор иа ме гледа лошо, мн ясно че ще ти препоръчва неговите масла и части, нали от това прави и той екстра пари.
        - за маслото труда е 5 кинта, няма да тръгна сам никога да го сменям, първо нали и тези пунктове пари трябва да изкарват, подкрепяш бизнеса един вид. Второ трябва ми канал да свалям подкартерна кора, леген, после да ходя да го дам маслото за преработка. Дано никой не изхвърля това нещо в проридата. Демек е по удачно да си го купиш и да ти го сменят.

Само читави носачи не съм намерил откъде да си купя...пробвал съм окап, феби...все боклуци излязоха. Затова и полиуретан е решението засега!
        Има и за, и против ти да си носиш частите. Като ги носиш ти - не поемат гаранция. Колкото до маслото - вече е 10лв. смяната
        А относно препоръките на Алфа - всичко е с цел - влизаш на гаранция, сменят ти ремъка и яко бецален. Иначе на 120 000 няма смяна в сервиз на Алфа, щото вече не си гаранционен. А от резервни части и труд се печели яко в гаранция
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Виждал съм оригинален ремък на над 150 000
          Вчера свалиха един Дайко от Дукато 120 Мjet на 180 000 в доста добро здраве, обаче тези експерименти най-често завършват доста скъпо и плачевно
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

...Има и за, и против ти да си носиш частите. Като ги носиш ти - не поемат гаранция.
            Досега не съм чул да поемат някаква различна от само на думи гаранция. Нещо не мога да си преставя, че след някаква сериозна повреда примерно, няма да намерят как да се изсухлят.
            Гаранция го разбирам през гаранционния срок да стои сума, равна на ремонта който са извършили в някакъв независим фонд, или някаква сума, която е за отговорност на сервиза, ама... се замечтах нещо, няма такъв филм.
            Освен в по-голям сервиз, с издадена фактура на ремонта и...
            След посещение при такива, смяна задни накладки и спирачни цилиндри (всичко тяхно) пак нямам читави задни спирачки, при положение, че ръчната кове зловещо. Ама те щели да паснат, еми не паснаха за една година време
            Та да хуквам по защити на потребителя ли... Ще излезе, че е заради мушиците по предния номер или нещо такова.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Досега не съм чул да поемат някаква различна от само на думи гаранция. Нещо не мога да си преставя, че след някаква сериозна повреда примерно, няма да намерят как да се изсухлят.
              Гаранция го разбирам през гаранционния срок да стои сума, равна на ремонта който са извършили в някакъв независим фонд, или някаква сума, която е за отговорност на сервиза, ама... се замечтах нещо, няма такъв филм.
              Освен в по-голям сервиз, с издадена фактура на ремонта и...
              След посещение при такива, смяна задни накладки и спирачни цилиндри (всичко тяхно) пак нямам читави задни спирачки, при положение, че ръчната кове зловещо. Ама те щели да паснат, еми не паснаха за една година време
              Та да хуквам по защити на потребителя ли... Ще излезе, че е заради мушиците по предния номер или нещо такова.
              Ти нали беше с перфектната кола???
              Ами ела при един мой приятел да ти ги оправи - гарантирано, Една Алфа 156 1.8TS и прави двигателя пред мен. Тая кола сега лети. 400лв. труд, а и частите ти ги намира от реномирани марки с отстъпка
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Ти нали беше с перфектната кола???
                Само барабаните на прегледа показват, че едното задно хваща по-късно от другото, иначе не се схваща, че го има тоя проблем, не тегли встрани.
                Хем ги изпробвах на макс при последното си идване към София, някакъв слабоумник пред мен, след като го изпревариха, незнайно защо наби спирачки, та едва не го отнесох...
                И най-перфектната с глава се кара, в една мразовита сутрин всички коли си вървяха кротко в завой в гората по пътя за Балчик, само най перфектната /някакъв лъскавичък джип/ се беше търкалял поне 150 м в една нива,имаше заледяване в завоя при иначе напълно сух път.
                Твоя приятел ще направи колата на някой софианец, на нас варненци сте ни далеч.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                X